Bram is leraar secundair onderwijs en informatica binnen het volwassenenonderwijs en heeft gewerkt als lerarenopleider. Verder is Bram ook pedagogisch begeleider binnen het Provinciaal Onderwijs Vlaanderen. Technologie en leren. Hij ziet zichzelf als een inspirator in innovatie en change management.
Kwinten Van Hoecke studeerde in 2008 af als germanist aan de Universiteit Gent. Hij werkte als leraar Nederlands in het secundair onderwijs, maar heeft vooral ervaring in het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs. In het volwassenenonderwijs werkte hij als docent NT2 die een bijzondere interesse voor blended learning ontwikkelde. Vandaag is Kwinten als pedagogisch begeleider NT2 verbonden aan POV (Provinciaal Onderwijs Vlaanderen) en werkt hij in opdracht voor VOCVO (Vlaams Ondersteuningscentrum voor het volwassenenonderwijs) als valoriseringscoördinator van IWT-ALO!.
Ghislain De Bondt is beleidsmedewerker en ICT-coördinator (pedagogisch, technisch, beleidsmatig) in het Centrum voor Basiseducatie Zuid-Oost-Vlaanderen. Daarnaast is hij ook zelfstandig consultant (strictomento.org) wat hem toelaat om andere scholen te ondersteunen op vlak van onderwijsvernieuwing en ICT-beleid.
Peter is leraar volwassenenonderwijs ICT – elektronica, alsook parttime pedagogisch begeleider nieuwe opleidingsprofielen ICT volwassenenonderwijs en STEM. Peter is een kritische leergierige wereldburger met een sterke interesse voor technologie en onderwijs. Hij heeft een brede technische basis en visie op ICT en leren.
Erik Devlies is halftijds bachelor Frans in Brugge, halftijds gedetacheerd bij het leermiddelennetwerk KlasCement en is regelmatig spreker in scholen en op studiedagen, ook voor VOCVO. Vanuit zijn lespraktijk geraakte hij erg geïnteresseerd in de mogelijkheden die ICT biedt op vlak van differentiatie, organisatie en ondersteuning, dat in combinatie met zijn vak en bij uitbreiding vreemdetalenonderwijs. Hij wil mee de leeromgeving op cursusniveau en het kwaliteitskader helpen ontwikkelen. Ook de professionalisering van leerkrachten die met Blended Learning aan de slag willen, is een aandachtspunt.

Sinds 1988 is Kathleen voltijds actief in volwasseneneducatie als leerkracht toegepaste informatica. Het lesgeven over ICT met ICT ervaart ze als uitdagend en om dit te realiseren ontwikkelt ze sinds jaar en dag digitaal leermateriaal voor ‘eigen gebruik’. De ICT domeinen waar ze zich goed in thuis voelt zijn toepassingsgericht en situeren zich voornamelijk in een administratieve context, een educatieve context en het gehele online plaatje: van het web tot in “the cloud”.
In 2003 heeft Kathleen tijdens haar werkopdrachten voor het eerst van dichtbij kennis gemaakt met afstandsleren. Als coördinator werkte ze mee aan de inhoudelijke invulling van leerpaden voor de ICT-cursussen in de office-wereld.
Enkele jaren nam Kathleen deel aan de Toll-Net cursus ‘afstandsleren’. Van daaruit is ze aan de slag gegaan met de vele tools voor het ontwikkelen van educatieve content, het opvolgen en motiveren van cursisten en het geven van feedback in afstandsonderwijs. Daar ze actief betrokken is in de ICT afstandscursussen in het studiegebied informatica en in de lerarenopleiding bij Het Perspectief PCVO kan ze concrete zaken realiseren en ervaring opbouwen en delen.

Jeroen Hendrickx werkt momenteel als docent NT2 in CVO Antwerpen. Hij geeft twee modules in gecombineerd onderwijs.
Sedert het schooljaar 1999-2000 is Dirk werkzaam als lector in de specifieke lerarenopleiding en beleidsmedewerker aan het CVO Panta Rhei te Gent. Hij doceert er de modules ‘Onderwijs en maatschappij’, ‘Leraar en verantwoordelijkheden’, alsook tussentijds de modules ‘ICT in het onderwijs’ en ‘Algemene didactiek’. Beleidsmatig stond hij in voor de implementatie van de kwaliteitszorg in het CVO en is thans nog steeds verantwoordelijk voor de inhoudelijke coördinatie van het gecombineerd onderwijs in de opleidingen SVWO, HBO5 en SLO. Gedurende de periode 1999-2011 was Dirk actief als facultair beleidsmedewerker Onderwijskwaliteitszorg aan de Universiteit Gent, met o.m. de aansturing en opvolging van de onderwijsinnovatieprojecten in het kader van blended learning.

Tamara Stojakovic is leerkracht Nederlands en Engels in het Atheneum van Merksem. Ze is erg geïnteresseerd in onderwijsinnovatie, taalverwerving en digitalisering. Tamara gelooft erg in allerlei vormen van samenwerking: schoolintern, schooloverschrijdend, netoverschrijdend en zelfs grensoverschrijdend.
Karen Van de Cruys werkt aan het Groenendaalcollege als leerkracht Nederlands, Engels en ICT. Zij heeft bijzondere interesse in de integratie van ICT in het onderwijs, kennisdeling en professionalisering. Karen heeft expertise in het uitbouwen van leernetwerken en ‘communities of practice’, in het bijzonder via sociale media.
JaapJan heeft een Master Learning and Innovation en werkt als senior adviseur technologie en leren aan het Deltion college NL, SURF (ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland). In zijn werk zoekt JaapJan naar de meerwaarde van ICT. JaapJan is ontwerper van de DidacTool. Hij is expert in blended learning. Kort gezegd: JaapJan is een wervelwind, guerilla-innovator, drammer, ideeëngenerator en energieleverancier.
Richard is kwaliteitscoördinator ‘leren’ bij SYNTRA Limburg. In die functie ondersteunt en coacht hij de docenten binnen SYNTRA. Hij doet dit geïnspireerd door het credo van Loesje: “Leren doe je met vallen en opstaan, waarom moet ik er dan altijd bij zitten?” Richard houdt zich daarnaast ook bezig met de introductie van “nieuwe” leervormen zoals blended- en e-learning. Hij is schoolontwikkelaar, en fungeert als ondersteuner bij veranderingsprocessen binnen opleidingsorganisaties.