Train-the-trainer sessie ALO online competence center

Date Time Activity Location
Tue 29/05/2018 09:30 - 15:30 Train-the-trainer sessie ALO online competence center

Het valorisatieteam is volop aan de slag om de onderzoeksresultaten te vertalen naar praktische werkinstrumenten. Het geheel van onderzoeksuitkomsten zal samengebracht worden in een online competentiecentrum. Meer concrete info over het online competentiecentrum in een van onze volgende nieuwsbrieven.
Er zullen tal van online tools gratis beschikbaar zijn voor geïnteresseerden in online en blended leren. Een quickscan en een dieptescan voor de kwaliteit van online en blended leren, verschillende instrumenten rond het ontwerpen van online en blended leren, een online vragenlijst om te peilen naar motivatie bij de cursist, interactieve infographics rond onderzoeksuitkomsten etc.
We organiseren een train-the-trainer dag om te leren werken met de instrumenten in het online competentiecentrum. We organiseren deze train-the-trainer dag voor iedereen die interesse heeft in kwaliteitsvol online en blended leren en met de onderzoeksresultaten concreet aan de slag wil gaan (directie, ICT pedagogisch coördinator, leerkracht).
Wanneer? dinsdag 29/5/2018 9u30 – 15u30.


Upcoming featured